ZÁVĚREČNÉ ZKOUŠKY - ČERVEN 2017

ŠKOLENÍ KADEŘNÍKŮ - FIRMA BES - ČERVEN 2017

ŠKOLENÍ KADEŘNÍKŮ - PÁNSKÉ STŘIHY - BARBER TIGI - KVĚTEN 2017

PŘEDÁVÁNÍ MATURITNÍCH VYSVĚDČENÍ - KVĚTEN 2017

TEMATICKÝ DEN - LÉTO - KVĚTEN 2017

FLORA OLOMOUC 2017 - DUBEN 2017

Naši zahradníci 2. místo za expozici

ZÁMECKÉ VÁZÁNÍ - KELČ - DUBEN 2017

Iveta Czinová-1. místo.

TEMATICKÝ DEN - JARO - BŘEZEN 2017

PŘEDNÁŠKA - HISTORIE GASTRONOMIE - ÚNOR 2017

SPOLEČENSKÝ VEČER 2017 - ÚNOR 2017

GASTRO JUNIOR BRNO BIDVEST CUP 2017 - LEDEN 2017 

Vojtěch Habáň, II. ročník - bronzové ocenění

SETKÁNÍ VŠECH ABSOLVENTŮ ŠKOLY  - 25 LET ŠKOLY

VYHRÁLI JSME !!!

CELOSTÁTNÍ SOUTĚŽ ŠKOL - KVALITA Z EVROPY - CHUTĚ S PŘÍBĚHEM

Image

Z dopisu od organizátorů soutěže:

Vážení,

velmi děkujeme za účast Vaší školy v soutěži pro školy k projektu Kvalita z Evropy, chutě s příběhem, který zaštiťuje Potravinářská komora ČR a je spolufinancován z prostředků Evropské unie a České republiky. Váš recept „Tvarůžkový tatarák podávaný na červené řepě s perníkovým sypáním“ byl odbornou porotou vybrán jako vítěz soutěže. Pro vítěze soutěže je určena částka 20 000 Kč na vybavení školní kuchyňky.

Ještě jednou děkujeme za Vaši účast a věříme, že cenu náležitě využijete.

 S pozdravem za organizační tým Andrea Kapraňová

 

Image

Děkujeme našim žákům, kteří se soutěže zúčastnili a těšíme se, že vybavení, které jsme vyhráli využijeme pro další odbornou přípravu žáků oboru Kuchař - číšník.

PhDr. Petr Čechák - ředitel školy

 

KVALITA Z EVROPY - CHUTĚ S PŘÍBĚHEM - PROSINEC 2016

Soutěž o nejzajímavější recept

DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ - PROSINEC 2016

MIKULÁŠSKÁ NADÍLKA - PROSINEC 2016

Mikulášská nadílka a divadelní představení pro děti z okolních mateřských škol a děti ze ZŠ Velký Újezd.

SCHOLARIS 2016

PŘÍPRAVA CATERINGU - LISTOPAD 2016

Příprava cateringů pro firmy je skvělou příležitostí, jak se můžou studenti "blejsknout". Tohle se jim povedlo, co říkáte.

BEZMASÉ POKRMY MODERNĚ - ŘÍJEN 2016

Kroupové rizoto s krémovou dýní a arganovým olejem, zeleninové kari s divokou rýží nebo čočkový burger se sýrem a jogurtovo-bylinkovým dresinkem. I takové bezmasé dobroty umí vykouzlit naši studenti :)

VELETRH VYSOKÝCH ŠKOL GAUDEAMUS 2016

Studenti maturitního ročníku dnes navštívili veletrh vysokých škol Gaudeamus na brněnském výstavišti a poté vědecké muzeum VIDA! kde si na vlastní kůži mohli vyzkoušet přírodovědné, fyzikální či matematické jevy na vlastní kůži.

PŘEROVSKÉ BABÍ LÉTO - ŘÍJEN 2016

Přerovské babí léto - Nikola Výskalová 1. místo.

TEMATICKÝ DEN - PODZIM - ŘÍJEN 2016

ODBORNÁ EXKURZE - PRAHA - ŘÍJEN 2016

ADAPTAČNÍ DEN - ZÁŘÍ 2016

VÝROČNÍ VEČEŘE RYTÍŘŮ SVĚTOVÉ ASOCIACE GASTRONOMIE CHAINE DES ROTISSEURS  - PAŘÍŽ - 14.5.2016

PŘEDÁNÍ MATURITNÍCH VYSVĚDČENÍ - ČERVEN 2016

ZÁVĚREČNÉ ZKOUŠKY - ČERVEN 2016

JARNÍ FLÓRA OLOMOUC - DUBEN 2016

2. místo v soutěži škol o nejlépe řešenou expozici.

GASTRO MAKRO CUP - PŘEROV - DUBEN 2016

Duhé a třetí místo v kategorii číšník.

ZÁMECKÉ VÁZÁNÍ - KELČ - BŘEZEN 2016

2 x druhé místo, 1 třetí místo

TEMATICKÝ DEN - JARO - BŘEZEN 2016

SPOLEČENSKÝ VEČER - ÚNOR 2016